WordPress adatbázis hiba: [Table 'zadmin_thetaheal.wp_defender_lockout' doesn't exist]
SELECT id, ip, status, lockout_message, release_time, lock_time, lock_time_404, attempt, attempt_404, meta FROM wp_defender_lockout WHERE ip = '54.224.56.126' LIMIT 0,1

Theta Healing http://thetaheal.hu Fedezd fel te is ezt a hatékony módszert! Fri, 12 Oct 2018 08:32:40 +0000 hu hourly 1 Mennyit számít a tiszta aura a napi boldogsághoz? http://thetaheal.hu/mennyit-szamit-a-tiszta-aura-a-napi-boldogsaghoz/ http://thetaheal.hu/mennyit-szamit-a-tiszta-aura-a-napi-boldogsaghoz/#respond Fri, 12 Oct 2018 08:31:07 +0000 http://thetaheal.hu/?p=557  Mindannyiunknak vannak rémes napjai, amikor eleve fáradtan kelünk, és semmi nem úgy jön össze, ahogy elterveztük. Ilyen napokon hiába küzdünk, nincs se elég energia, se elég optimizmus ahhoz, hogy kirángassunk magunkat a gödörből. Van olyan, hogy meg is tudod mondani, hol kezdődött az egész, de sokszor az a helyzet, hogy indokolatlanul vagy dühös, szomorú, pattanásig […]

A Mennyit számít a tiszta aura a napi boldogsághoz? bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
 Mindannyiunknak vannak rémes napjai, amikor eleve fáradtan kelünk, és semmi nem úgy jön össze, ahogy elterveztük. Ilyen napokon hiába küzdünk, nincs se elég energia, se elég optimizmus ahhoz, hogy kirángassunk magunkat a gödörből. Van olyan, hogy meg is tudod mondani, hol kezdődött az egész, de sokszor az a helyzet, hogy indokolatlanul vagy dühös, szomorú, pattanásig feszült, vagy forgolódsz éberen egész éjjel. Látszólag indokolatlanul, illetve ha pontos akarok lenni, az okok a láthatatlanban vannak.

 

Hogyan hatnak az energiák a testre

A hangulataink, érzelmeink láthatatlanok, mégis hatásuk van a testre: gondolj csak bele, ha izgulsz, izzad a tenyered, remeg a térded, és hasonlók. Így van ez az összes többi érzelemmel is… és nem csak az érzelmekkel: az energiákkal is, amik ugyanúgy hatnak a testre, mint az érzelmek. Az energiatest létezéséről az ősi keleti kultúrák évezredek óta tudnak, sőt arról is, hogy ha az energiatestben valami zavar keletkezik, akkor annak hatása lesz a hangulatunkra, az egészségünkre is. Az energiatest részei például az aura, a csakrák és a nádik is. A mai modern tudomány már meg is tudja mérni, hogy ezek valóban létező dolgok: kimérhető a test elektromágneses tere és az akupunktúrás pontok is a testen.

Ami még érdekesebb, hogy mások energiatere (aurája) bárhol jársz, összeér a tiéddel, és egymásra hangolódik. Így történhet meg az, hogy látszólag ok nélkül feszült leszel, ha egy ideges emberrel találkozol, szomorkás vagy szorongó leszel, ha valaki sokat panaszkodik neked, vagy éppen különös módon megnyugszol valaki környezetében. A másik személyes energiatere hat a tiédre, akkor is, ha az illető egy szót sem szól.

Gondolj csak bele abba, hány emberrel voltál egy légtérben a mai napon, hány emberrel hangolódhattál össze. Ha sok emberrel találkozol a munkád során – orvos, szerelő, tanár, eladó, masszőr, kozmetikus stb. vagy, gondolj bele, hány emberrel találkoztál csak ma, akiknek az energiáját mind begyűjtötted – aztán átadtad a soron következőnek is, akitől megint begyűjtöttél mellé valamit…

 

De nem csak a mások energiái befolyásolják a tiédet, hanem te is a saját magadét. Minden egyes pozitív gondolattal, érzéssel fényesebb és erősebb lesz az energiád, és minden egyes negatív gondolattal és érzéssel gyengül. Ha pozitívan állsz hozzá magadhoz, növeled a saját erőtered. A gondolataid és érzéseid rezgései mind-mind gyűlnek körülötted, és hatnak az aurád minőségére, ezen keresztül az életkedvedre és az egészségedre is. Ha pedig valahol gyűlik a kosz, és sose takarítasz ki, előbb-utóbb nagyon nagy káosz lesz…

 

Energetikai higiénia

A hangulatingadozás, az álmatlanság (vagy rémálmom), a feszültség,  ingerlékenység vagy dükhiktörések, szomorúság, félelmek, aggódás, a magatartászavarok, a szétszórság sokszor nem is a sajátod, hanem annak a jele, hogy mások energiáit nem tisztítottad ki a saját rendszeredből, vagy éppen hogy nem te használod a saját életerőd, hanem mások elszipkázzák tőled. Sok helyen járunk, sokakkal találkozunk, az energiaterünk is bekoszolódik ugyanúgy, mint a ruháink.

Mások energiái mellett a helyeknek az energiái is hatnak ránk – biztosan történt már veled is olyan, hogy valahová egyszerűen nem esett jól bemenni, magad sem tudtad, miért. Persze rosszabb napokon könnyen hozzáteszünk a saját rendszerünk leépítéséhez is minden “Jaj, de béna vagyok” és “Már megint nem sikerült ez sem” gondolattal és érzéssel.

Ma a nyugati embernek senki nem tanította meg azt, amit a keletiek mindig is tudtak: hogy igenis foglalkozni kell az energetikai tisztítással is, ugyanúgy, mint ahogy minden nap fürdünk vagy fogat mosunk. A legtöbb nyugatra érkezett spirituális tanítás és oldási rendszer pont ezt az alapvető dolgot nem tanítja, vagy nem helyez rá különösebb hangsúlyt. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenki rendben tartaná a saját energiáit, megelőzné a szélsőséges érzéseket, és ezzel magának is jót tenne, meg a többieknek is!

 

A napi energetikai tisztító gyakorlat

A napi energetikai tisztító gyakorlat igazából nem más, mint egyszerű meditációs gyakorlat, ami a tudat fókuszált erejénél fogva működik. Egy pár órás tanfolyamon te is könnyen megtanulhatod, mit tegyél, ha úgy érzed, furán nyugtalan vagy, túlzottan hajlamos vagy átvenni mások érzéseit, vagy nem érzed jól magad bizonyos helyeken. Ha már tudod, mit kell tenned, akkor csak gyakorolnod kell, ugyanúgy, mint ahogy apránként begyakoroltad kiskorodban megmosni a fogadat, vagy a cipőfűződet bekötni. Kezdetben 10 – 15 perc, aztán ha begykorlod, akkor már elég csak 1-1 percre rá gondolni, és működik.

 

Az energetikai tisztítás hatásai egészen sokfélék, attól függően, hogy mire használod. Aki naponta használja, arról számol be, hogy nyugodtabban és pihentetőbben alszik, és nap közben is több energiája van. Vidámabban, kiegyensúlyozottabban tudja végigcsinálni a napot annak ellenére, hogy a stresszfaktor nem lett kevesebb körülötte. Van, aki úgy fogalmaz: “mintha megnőttem volna, és egyenesebb lenne a gerincem.” Kevésbé tudják mások elszívni az energiáját, és egyre több pozitív hozzáállású ember jelenik meg a környezetében. Van, aki a gyerekeit, párját, munkahelyét is elkezdi kitisztítani energetikailag, és itt is rengeteg a változás: könnyebben elsimulnak a nézeteltérések, jobb lesz a hangulat, sokszor még azok a kollégák is kicserélődnek, akik addig a feszültséget szították maguk körül. Sokaknak a napi tisztítás jelenti a békében, harmóniában való megpihenést.

 

Egy szó mint száz, ha nem csak a testedet fürdeted meg minden nap, hanem az energiatested is megtisztítod (akár zuhanyzás közben), sokkal több energiád lesz, és könnyebben veszed az akadályokat is életed minden területén. Rajtad múlik, hogy most, hogy már tudsz erről, elkezdesz-e tenni magadért.

 

Szerző: Sobják Mónika spirituális életvezetési tanácsadó, szellemgyógyász mester

 

A Mennyit számít a tiszta aura a napi boldogsághoz? bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/mennyit-szamit-a-tiszta-aura-a-napi-boldogsaghoz/feed/ 0
Bizonytalanság hitrendszereinek oldása ThetaHealing-gel http://thetaheal.hu/bizonytalansag-hitrendszereinek-oldasa-thetahealing-gel/ http://thetaheal.hu/bizonytalansag-hitrendszereinek-oldasa-thetahealing-gel/#respond Fri, 31 Aug 2018 17:00:37 +0000 http://thetaheal.hu/?p=402 Bármiben is vagy bizonytalan egy biztos van benne 🙂 valamiféle visszaigazolásra vágysz, bizonyítékra, hogy a 2 vagy több dolog közül melyik az igaz, az igazi? No és mi történik mikor megkapod a visszaigazolást (pl. X, Y elmondja, hogyan is van jól az a dolog, vagy a Teremtő közvetlenül jelez neked)? NEM HISZED EL. Megérkezik a válasz és […]

A Bizonytalanság hitrendszereinek oldása ThetaHealing-gel bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Bármiben is vagy bizonytalan egy biztos van benne 🙂 valamiféle visszaigazolásra vágysz, bizonyítékra, hogy a 2 vagy több dolog közül melyik az igaz, az igazi?

No és mi történik mikor megkapod a visszaigazolást (pl. X, Y elmondja, hogyan is van jól az a dolog, vagy a Teremtő közvetlenül jelez neked)? NEM HISZED EL.

Megérkezik a válasz és azt is megkérdőjelezed. Miért?

Tudatalattid mélyén ott lapul ez az alap hitrendszer, a bizonytalanság :). Így, hát a bizonytalanság folyton csak bizonytalanságot tud szülni, s nem igazán lesz belőle bizonyosság, hiába várod :).

Bizonytalanság oldása ThetaHealing-gel

A bizonytalanság csupán a jéghegy csúcsa. Ez az, ami látható, észrevehető a felszínen. Ahhoz, hogy érdemi változás legyen lehetséges megkeressük az Ásás módszerével a bizonytalanság gyökerét a tudatalatti szintjén a feltétel nélküli szeretet 7. síkján.

Sok-sok tudatalatti programunk lehet, ami a jéghegy csúcsán elbizonytalanít, de mind közül a legfontosabb, hogy a bizonytalanság valójában a hit párja. Ahogy a Jin a Jang párja, úgy párja a bizonytalanság a hitnek. Bizonyosságot akkor élünk meg, amikor igazán hiszünk. Ugye?

Azaz valójában valami olyan gyökér hitrendszert fogunk találni, ami megmutatja mi az, amiben nem hiszünk, pedig az adott eset megkívánná.

A feltétel nélküli szeretet 7. síkja lehetővé teszi, hogy megszülessenek a felismeréseink, hogy beugorjanak emlékeink, esetleg családi mintázataink, örökletes elképzeléseink, amelyek miatt nem igazán tudunk hinni valamiben. Ha már értjük miben nem hiszünk és miben kéne ahhoz, hogy az adott változás megtörténhessen az életünkben vagy ahhoz, hogy a problémánk megoldódhasson, akkor a bizonytalanság könnyedén elmúlik. Miért?

Mert összehasonlíthatóvá válik a hit és a hitetlenségünk és el tudjuk dönteni, melyiket szeretnénk. Ha pedig eldöntöttük, akkor azt, amelyik utunkban áll, fel is tudjuk oldani a ThetaHealing módszerével.

A hit teremtő ereje és a bizonytalanság

Fentebb láthattad, hogy a bizonytalanságba vetett hit bizonytalanságot szül, mert még a visszajelzések is elbizonytalanítanak. Mikor rálátsz a gyökér hitrendszerekre, akkor is felmerülhet a kérdés, hogy akkor most melyiket válasszam? Amiben hiszel, azt teremted. Ez egyszerre gyönyörű, mert hatalmas lehetőséget ajándékoz neked és egyszerre ijesztő, mert megijedünk a saját lehetőségeinktől ?. Így a kérdés valójában nem annak eldöntése, hogy melyiket válasszuk. Ez ugyanis megint elbizonytalanító és felébreszti a visszaigazolás, a bizonyíték vágyát és megint ott vagyunk, ahol eddig ?.

Ha már rálátsz a biztonytalanság gyökereire

Vagy már tudod mi közül kéne tudni választani. Akkor hallgass a szívedre ?. Miben jobb hinni? Ne a fejedben Guglizz, mert akkor leszűkíted a lehetőségeidet egyetlen korlátozott elme síkra. Ha tudod, hogy a hitednek teremtő ereje van, akkor melyik dolog megteremtődése a jobb érzés?

Miben való hit vált ki jobb érzést? Melyik lehetőség jobb érzés MOST? Melyiken nem kell gondolkodnod, nem kell elemezned? Figyeld, figyeld, hogy ne csaphasson be az elméd.

Az első érzést figyeld, mert az utána jövőknél már van ideje átfuttatni az elmének a tudatalatti hitrendszereken a kérdést.

 

Ha pedig már döntöttél, miben hiszel

Ha pedig egyszer már elhitted, hogy ez a jó irány, akkor tarts ki mellette. Ne várd, hogy gyalog galopp lesz az utad :), hisz a tudatalattid szállítani fogja az összes félelmét, kockázat elemzését és megpróbál a langyos állóvíz biztonságos komfort zónájában tartani.

De ha meghátrálsz és feladod a szívből választott dolgot, mert elbizonytalanított a sok ellen hitrendszer, akkor nem fogod magad jól érezni és nem fog vigasztalni a biztonság érzet. Ha tovább mész és tovább hiszel, akkor eléred az alagút végét….

Ez nem egy buta hithez való ragaszkodás leírása ám, mert akkor viszont jól jön az elbizonytalanodás :). Ez tényleg arról szól, amikor mélyről, szívből jön valami. Utóbbival rendben leszel, csak ne bizonytalanodj el útközben ?.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO

A Bizonytalanság hitrendszereinek oldása ThetaHealing-gel bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/bizonytalansag-hitrendszereinek-oldasa-thetahealing-gel/feed/ 0
A baglyos könyvjelző http://thetaheal.hu/a-baglyos-konyvjelzo/ http://thetaheal.hu/a-baglyos-konyvjelzo/#respond Wed, 15 Aug 2018 19:26:48 +0000 http://thetaheal.hu/?p=387 Olvasok… Imádom a könyv illatát, imádom a varázslatos pillanatot, amikor egy másik világ, egy másik tér tárul fel előttem. Imádom, ha szárnyalhatok a képzelet szárnyán és csodás pillanatokon kalauzol az író. Virtuális világ robbant be, az internet, az e-könyvek világában, mégis marad egy kis csönd, egy kis nyugalom. Ebben segít a könyv, a környezet és […]

A A baglyos könyvjelző bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Olvasok… Imádom a könyv illatát, imádom a varázslatos pillanatot, amikor egy másik világ, egy másik tér tárul fel előttem. Imádom, ha szárnyalhatok a képzelet szárnyán és csodás pillanatokon kalauzol az író. Virtuális világ robbant be, az internet, az e-könyvek világában, mégis marad egy kis csönd, egy kis nyugalom. Ebben segít a könyv, a környezet és az energiák, amik cikáznak körülöttem.

Van egy könyvjelzőm. Van egy olyan könyvjelzőm, ami segíti a nyugalmam, segíti a jelenlétem, segíti a bölcsességem. Erőt ad az önfelvállalásban és a természetességem megélésében. Áramlik az ereje, áramlik a természetes jelenléte. Tartja a valóságot, növeli a határozottságot.

Olvasok, s közben engedem, hogy az ujjaim játszanak vele. Engedem, hogy a rezgése kölcsönhatásba kerüljön az én rezgésemmel. Engedem, hogy hasson rám, hogy segítsen, hogy tartson.

http://www.asvany-ekszer.com/spd/0806/Pirit-mookait-baglyos-sarkanyos-konyvjelzo

Mindegy, hogy mit olvasok, az ásványok összehangolt kompozíciója egyedi megjelenése, hozzásegít egy új és csodákkal teli rezgéshez.

A gyógyító angyali üzenetek, melyek kódolódnak, megnyitják az ásványok kapuját, az ásványok rendszerét és energetizáló minőségét. Szimbólumok társulnak hozzá.

A nap, mint szoláris energia, a napfonat csakra életerejét segíti, csiga vonal, mely az energiák befelé áramlását segíti. A sárkány, mely mesés, hatalmas lénysége hozza a különleges földöntúli erőt. Sok-sok mese, sok-sok csoda számol be a sárkányokról. Tudattalanunk megkapja a kódokat. A bagoly pedig a bölcsességével, nyugalmával felrakja a koronát az egész energetikai rendszerre.

Használd bátran az érzéseidet, használd bátran szimbólumokat.

A lelked úgy is megmondja, hogy mire van szükséged. Engedd, hogy a mese repítsen, engedd, hogy a lepke kikeljen a bábból és szárnyaid feléledjenek.

A blokkok és fájdalmak nélküli felszabadult érzések vigyék az életed fonalát. A tiszta lelkedbe van kódolva, hogy mire van szükséged. Engedd, hogy szóljon hozzád. Ha a fájdalom és a panasz uralkodik, akkor Isteni fény áramlásával segítheted, hogy be tudjon áramlani a pozitív mátrix. Ha egyedül nem boldogulsz, kérj bátran segítséget. Számos olyan terapeuta van, akik tiszta fénnyel és a tiszta szándék erejével dolgozik.  Hallgass a belső hangra és keresd őket!

Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer

 

A A baglyos könyvjelző bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/a-baglyos-konyvjelzo/feed/ 0
Lélek és Szellem http://thetaheal.hu/lelek-es-szellem/ http://thetaheal.hu/lelek-es-szellem/#respond Wed, 15 Aug 2018 12:42:12 +0000 http://thetaheal.hu/?p=384 Lélek és szellem…. De vajon elgondolkoztunk-e rajta, hogy igazából mit is takarnak ezek a szavak? Elgondolkoztunk-e rajta, hogy milyen rendszerek is ezek? Vajon érjük a működésüket? Ha megértjük, hogyan segítheti a fejlődésünket? Ezekre a kérdésekre tesszük a hangsúlyt. A megértés hozzásegít a jobb működéshez. A jobb működés hozzásegít a fejlődéshez, az energetikai egyensúlyhoz, a rezgésszint […]

A Lélek és Szellem bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Lélek és szellem…. De vajon elgondolkoztunk-e rajta, hogy igazából mit is takarnak ezek a szavak? Elgondolkoztunk-e rajta, hogy milyen rendszerek is ezek? Vajon érjük a működésüket? Ha megértjük, hogyan segítheti a fejlődésünket? Ezekre a kérdésekre tesszük a hangsúlyt. A megértés hozzásegít a jobb működéshez. A jobb működés hozzásegít a fejlődéshez, az energetikai egyensúlyhoz, a rezgésszint emeléshez, a tudatosuláshoz.

Egyetemes elfogadott nézőpont, hogy test, lélek és szellem a felépítő rendszere az emberi lénynek. Ez olyan mélyen, zsigeri szinten van, ami kódként bevésődött mindannyiunkba, hogy nem kérdőjelezzük meg a valódiságát.

Igazából, mi is a Lélek és a Szellem?

Fizikai test anatómiáját ismerve, könnyebb a megértése a Mentál és Asztrál testnek is. Test, lélek és szellem hármasságán alapulva, Fizikai test, Mentál testi és Asztrál testi részt különböztetünk meg. Teljesen összefonódva, tökéletes állapotukban pedig teljes egységben teszik lehetővé létünket. A három test frekvenciájának a kiegyenlítődése, a tiszta és összhangban történő működése adja meg az EGYSÉGET. Az általam végzett energetikai kezelések, a LÉLEKGYÓGYÁSZAT és SZELLEMGYÓGYÁSZAT ennek az útnak segíti a lépéseit, adja a támogató és előre mozdító erejét.

A LÉLEK, az az a részünk, mely tele van fájdalmakkal, félelemmel, kétségekkel, elfogadással, szeretettel, elégedettséggel és mindenféle érzésekkel. A jines, a nőies energiákkal rendelkező energetikai rendszerünk. Az a részünk, aki a működtetője, a mozgatója a lényünknek. Aki az esszenciát adja. Ezért érdemes élni. Az érzések miatt.

Míg a SZELLEM, inkább a férfias, a jangosabb rész. A teremtő, a létrehozó, a határozott, az irányító. Hívhatjuk tudatnak,  Fölöttes Énnek. A lényeg ugyanaz. … Az isteni fény bennünk, az az a rész, amit Isten saját képmására teremtett. Mert, hogy nem a fizikai részünket teremtette saját képmására, hiszen Neki nincs ilyen…., hanem ezt a fényt, ezt az Isteni magot, ezt, ami teremtő erővel rendelkezik. És ez a lény, itt létezik bennünk! Mindannyiunkban!

A Lélek és a Szellem egysége.

A női és férfi minőség az energetikai részünkben megtalálja a harmóniáját, az összhangját, akkor találjuk meg IGAZI ÉNÜNKET a fizikai testen belül. Mint jin-jang szimbólum, egymást kiegészítve, egymásnak teret adva, teljes összhangban.

Amikor a lélek akár a keserűségében, akár a reményvesztett állapotában beengedi az isteni fényt, a lélek fényét, akkor megkapja a hitet, a reményt és a vezettetést. A szellem, azaz az belső világosság, az isteni fény, a teremtőjétől kapott erejénél és éteri fényénél fogva, képes tartani, vezetni és irányt mutatni.

A mai materiális világunk és az egyházi dogmák, nagyon kedveznek annak, hogy természetes legyen, a szellemünktől, a tudatunktól való eltávolodás. Még a lélekkel csak – csak foglalkozunk, de a szellemmel igen keveset. Hiszen sokunkban félelmet és testetlen lényt jelenít meg, amit, mivel nem ismerünk, félnünk kell. Ezt tudattalanunkban hordozzuk. Ott van. Addig, míg nem ismerjük meg az ellenkezőjét. Addig, míg nem tapasztaljuk meg az ellenkezőjét.

FELEJTSÜK EL A DOGMÁKAT, felejtsük el azokat a megtévesztéseket, melyek elterelnek valódi fény minőségünktől. Mindannyiunknak van szelleme és lelke is. Ezek a szabad szemmel láthatatlan, de energetikailag igen csak intenzíven érzékelhető részünk.

Lelki, szellemi erőink megtalálása, összerendezése, igen fontos, hogy az energia testünk is a legmegfelelőbben tudjon működni.

A fizikai testet is naponta többször is tápláljuk, eddzük, erősítjük, és nap mint nap tisztogatjuk, mosakszunk. Miért ne tehetnénk ezt meg a lélekkel és a szellemmel is? Ha mindhárom testünk fontos lényünk rendezett működéséhez, akkor tudatosan keressük meg és tisztítsuk, tápláljuk és erősítsük minden részünket.

Ezekben az összerendezésekben elengedhetetlen, hogy vegyük észre, hangolódni tudjunk belsőnkre, akarjuk a változást és tegyünk lépéseket is. Oldjuk a blokkjainkat, gyógyítsuk a lelki sebeket, engedjük be a fényt és az égi vezettetést. Erősítsük önbizalmunkat, önértékelésünket, szeressük és fogadjuk el lényünket. Ehhez nyílnak utak, kapuk és segédeszközök széles tárháza áll rendelkezésünkre. Természetgyógyászati, energetikai technikák, mint meditációk, kineziológia, lélekgyógyászat, Theta Healing, Germán Gyógytudomány,   családállítás, lélekjáték, pszichotronika, reiki, stb. S az eszközök, mint az ásványok, a szimbólumok, a kártyák, a mozgás és masszázs terápiák. Mindenkinek szabad akaratából kiindulva, amiben bízik, ami hívja. A tiszta szándék az akarat és a tett hozza meg az igazi változásokat.

Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer

A Lélek és Szellem bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/lelek-es-szellem/feed/ 0
Mi az, amit megváltoztathatunk egy Theta Healing konzultáció alkalmával? http://thetaheal.hu/mi-az-amit-megvaltoztathatunk-egy-theta-healing-konzultacio-alkalmaval/ http://thetaheal.hu/mi-az-amit-megvaltoztathatunk-egy-theta-healing-konzultacio-alkalmaval/#respond Wed, 15 Aug 2018 11:57:31 +0000 http://thetaheal.hu/?p=381 Az életünket, a cselekedeteinket, a tudattalattinkban elraktározott élmények, emlékek irányítják, befolyásolják nagyon jelentős mértékben mintegy 85 százalékban. Tudatosan meghozott döntéseink csak a maradék 15 százalékban befolyásolnak minket. Mi tud a Theta Healing kezelés A Theta Healing technika egy olyan csodálatos eszköz, amelynek segítségével théta agyhullámban ráláthatunk a tudattalanunkban elraktározott információkra és a minket már nem […]

A Mi az, amit megváltoztathatunk egy Theta Healing konzultáció alkalmával? bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Az életünket, a cselekedeteinket, a tudattalattinkban elraktározott élmények, emlékek irányítják, befolyásolják nagyon jelentős mértékben mintegy 85 százalékban. Tudatosan meghozott döntéseink csak a maradék 15 százalékban befolyásolnak minket.

Mi tud a Theta Healing kezelés

A Theta Healing technika egy olyan csodálatos eszköz, amelynek segítségével théta agyhullámban ráláthatunk a tudattalanunkban elraktározott információkra és a minket már nem szolgáló, sőt akadályozó hitrendszereinket támogatókra cserélhetjük. A tudattalanunkban tárolt nézőpontjaink teremtik a valóságunkat, ezek alapján éljük az életünket és szabunk határt a képességeinknek illetve tudásunknak.

A Theta Healing kezelés alkalmával lehetőség nyílik rá, hogy hozzáférjünk a tudattalanban rejtőzködő tartalmakhoz. A tudattalanunk nem ítélkezik, nem létezik számára jó vagy rossz, be és elfogad mindent.

Theta agyhullámban megtörténhetnek a változások

A Theta Healing kezelés alatt a konzulens Théta agyhullámban zajló beszélgetés kereti között segít rátalálni a kliens gondjait okozó gyökérproblémára. Közös munkával felkutatják a fizikai vagy lélekszintű gond belső mozgatórugóit, azokat a gondolati és érzelmi mintákat, amelyek alapján jelenleg működteti az életét, és amelyek a megoldandója gyökerét képezik.
A folyamat neve ásás technika amelynek során könnyedén megtalálható az energetikai blokk. A Théta agyhullám lehetőséget biztosít arra, hogy a felszínre kerüljenek a tudatalattiban rejtőzködő mintázatok, amelyek mentén az életünket teremtjük.

A Feltétel Nélküli Szeretet teréből, vagyis a teremtés teréből kérjük ezeknek a programoknak a felülírását,  negatív hitrendszerek törlését illetve a pozitív hitrendszerekkel való felülírásukat.

A Theta Healing technika segíthet

  • Fizikai betegségek és okai feltárásában valamint megoldásában
  • Stressz kezelésében illetve oldásában, származzon bárhonnan párkapcsolati, munkahelyi
  • Szenvedélybetegségek kezelése, önszabotáló hitrendszerek felülírása
  • Neheztelés, harag elengedése
  • Fizikai illetve lelki traumák feloldása
  • Önbecsülés újraépítése
  • Ideális otthon, párkapcsolat, munkahely megteremtése
  • spirituális fejlődés elősegítése
  • tanulási nehézségek oldása
  • Testsúlycsökkentés

Időben kérj segítséget!

Nem érdemes megvárni, amíg komoly bajunk lesz az egészségünkkel illetve a testsúlyunkkal. Semmilyen komoly betegség nem egy nap alatt alakul ki. Érdemes figyelni a jelekre. Amikor még csak néhány plusz kiló van sokkal könnyebb mást választani, mint ha ötven kiló plusztól kell megszabadulni. Meghízni sem egy nap alatt hízunk meg a fogyáshoz sem lesz elegendő egyetlen nap. Ez bármilyen más probléma esetén érvényes legyen szó egészségügyi vagy lelki problémáról.

Érdemes tenni magunkért, amikor még kicsi a gond és könnyen kezelhető. Ne várjuk meg amíg nagy lesz és többszöröse energiába kerül rendbe tenni.

A Mi az, amit megváltoztathatunk egy Theta Healing konzultáció alkalmával? bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/mi-az-amit-megvaltoztathatunk-egy-theta-healing-konzultacio-alkalmaval/feed/ 0
Webkoktél http://thetaheal.hu/webkoktel/ http://thetaheal.hu/webkoktel/#respond Tue, 07 Aug 2018 12:07:31 +0000 http://thetaheal.hu/?p=378 Miért is lehet érdekes a számodra a webkoktél? Mert csakis értékes tartalmakat jelenítünk meg a számodra. Minden egyes cikk újdonság, amely sehol máshol nem szerepel az világhálón és csakis azért született, hogy a számodra új hírekkel szolgáljon. Ha te is szívesen írsz arról, amivel foglalkozol, az üzletedről vagy csak úgy akkor látogass el az oldalunkra […]

A Webkoktél bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Miért is lehet érdekes a számodra a webkoktél? Mert csakis értékes tartalmakat jelenítünk meg a számodra. Minden egyes cikk újdonság, amely sehol máshol nem szerepel az világhálón és csakis azért született, hogy a számodra új hírekkel szolgáljon. Ha te is szívesen írsz arról, amivel foglalkozol, az üzletedről vagy csak úgy akkor látogass el az oldalunkra és küldj egy új cikket.

A Webkoktél bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/webkoktel/feed/ 0
Férfias nő-puhapöcs férfi http://thetaheal.hu/ferfias-no-puhapocs-ferfi/ http://thetaheal.hu/ferfias-no-puhapocs-ferfi/#respond Sun, 29 Jul 2018 06:35:12 +0000 http://thetaheal.hu/?p=372 Ma beleszaladtam egy riportba Dr. Csernus Imre és Lilu beszélgetett. Meghallgattam, elolvastam a hozzászólásokat és billentyűzetet ragadtam, mert azt láttam a kommentekből, hogy még mindig az előítéletek, a meg nem értések és a hárítások vannak túlnyomó többségben! Beszélünk az erős, férfias nőkről, az elnőiesedett, puhapöcs férfiakról, de a mögöttes mélységet, az összefüggéseket nem értjük és […]

A Férfias nő-puhapöcs férfi bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Ma beleszaladtam egy riportba Dr. Csernus Imre és Lilu beszélgetett. Meghallgattam, elolvastam a hozzászólásokat és billentyűzetet ragadtam, mert azt láttam a kommentekből, hogy még mindig az előítéletek, a meg nem értések és a hárítások vannak túlnyomó többségben!

Beszélünk az erős, férfias nőkről, az elnőiesedett, puhapöcs férfiakról, de a mögöttes mélységet, az összefüggéseket nem értjük és a fogalmakat nem tudjuk definiálni.

Én értem a patriarchális világ évezredes női alárendeltségének nyomasztó és frusztráló hatásait, épp ezért megértem a feminizmus végletességeit is. Azt gondolom szükségszerű volt, hogy a nők a múltból jövő fájdalmaikat átvezessék a másik végletbe és megtapasztalják az uralom ízét is.

Az elmúlt évtizedek erős női, ha tetszik, ha nem, elférfiasodtak!

Gyönyörűen kiheréltük a férfiakat /tudom, mert én is megtettem../ , akik így szintén átbillentek egy ellentétes viselkedési struktúrába. Ne felejtsük el, a férfiakra is hat a múlt generációs hozadéka, csak nekik a nőkkel szembeni bűntudat a meghatározó a kollektív tudattalanban.

Ráfért mind két nemre ez a tapasztalás!

De talán itt az ideje, hogy levonjuk belőle a konzekvenciákat! Férfi és Nő egyenrangú és egyen értékű, de nem egyforma! Én, személy szerint, nem is szeretnék egy olyan világban élni, ahol egyformák vagyunk mi nők és a férfiak!

A valódi női minőség nem attól lesz erős, hogy kemény és elveszti befogadó, szeretetteljes és gondoskodó részét.

 Nem attól lesz erős, hogy férfiként viselkedik és gondolkodik!

A határozottság erény, de kell, hogy párosuljon hozzá az érzékenység is!

Megtartani az énhatárokat, úgy, ha közben NŐ tudj maradni!

A férfi sem attól lesz erős, még ha a múltban ez is volt az üzenete az erőnek, hogy agresszív, erősködő, kemény és érzelemmentes, hanem attól, hogy ő is megtanulja és megengedi magának az érzéseket, ne adj isten az érzelmeket és kommunikálja is azokat.

Gondold végig!

Mi is igazán az erő és mihez kell igazán erő?

Az érzelmek le és eltagadásához vagy ahhoz, hogy mindezt megengedd magadnak és merj sebezhetővé válni?

Két önmagát nem föladó, önálló személyiség szövetsége teremti meg a közös egységet! Mikor megszűnik az alá, fölérendeltség, akkor van valódi TÁRSKAPCSOLAT! De ehhez az is elengedhetetlen, hogy a Nő merjen Nő lenni, a Férfi pedig merjen önmagához kapcsolódó FÉRFI lenni!

forrás: kosarimoni.hu

A Férfias nő-puhapöcs férfi bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/ferfias-no-puhapocs-ferfi/feed/ 0
Gondolatok a Theta Healingről http://thetaheal.hu/gondolatok-theta-healingrol/ http://thetaheal.hu/gondolatok-theta-healingrol/#respond Tue, 24 Jul 2018 11:15:55 +0000 http://thetaheal.hu/?p=297 Mindannyian szeretnénk boldogan élni, szeretnénk megtalálni a boldogságunk kulcsát. Eljön az a pont, amikor már nem kívül keresgéljük, hanem magunkban és ilyenkor sorra előbukkannak a lehetőségek, eszközök, módszerek, amelyek segítenek minket ezen az úton, az önismeret útján. A Theta Healing módszer Az egyik legnagyobb felismerés hogy szabad vagyok és én alakítom az életemet egyszerre mámorító […]

A Gondolatok a Theta Healingről bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Mindannyian szeretnénk boldogan élni, szeretnénk megtalálni a boldogságunk kulcsát. Eljön az a pont, amikor már nem kívül keresgéljük, hanem magunkban és ilyenkor sorra előbukkannak a lehetőségek, eszközök, módszerek, amelyek segítenek minket ezen az úton, az önismeret útján.

A Theta Healing módszer

Az egyik legnagyobb felismerés hogy szabad vagyok és én alakítom az életemet egyszerre mámorító és kijózanító, hiszen az hogy dönthetek csodás érzés, de hát mindez felelősséggel is jár. Az egyik módszer, amelyet az univerzum elém tett a Theta Healing amely az amerikai Vianna Stibal nevéhez fűződik. A Théta olyan gyógyító módszer, amely a théta agyhullám segítségével beazonosítja és felülírja a kliens lelki és/vagy fizikai problémái leásva egészen annak gyökeréig. Théta állapotban intuitív módon könnyedén hozzáférhetünk az önszabotáló hitrendszerekhez, könnyedén le is cserélhetjük őket pozitív érzelmi mintákra, ezzel teljesen új valóságot teremtve.  Lelki és fizikai problémáid megoldására választhatod a Theta Healing  kezelést is és akár tanfolyami keretek között meg is tanulhatod az Access módszert.

Theta Healing kezelés

A hitrendszerek alatt a gondolati és érzelmi mintáink összességét értjük, amelyek a mélyben láthatatlanul minden cselekedetünket, döntésünket irányítják, befolyásolják.
Példa rá: „az életben semmit nem adnak ingyen”, „mindenért meg kell küzdeni” „az élet nem habos torta” és még számos hasonló program fut, a tudatalattinkban ki tudja hány generáció óta. Hajlamosak vagyunk a szüleink betegség mintáit is átvenni. Például ha az anyukánk fejfájós, akkor mi is választjuk ezt, mindaddig, amíg fel nem ismerjük akár egy Theta healing kezelés alatt, hogy ez csupán másolt minta, amelyet szeretetből követünk és ez tulajdonképpen nem is mienk és el is engedhetjük. A gyógyulás akár azonnali. Japánban, kórházakban is használják a Theta Healing technikát, Indiában pedig egyes tartományokban az iskolai oktatásban is szerepel a tanórák között.
A Théta Healing konzultáció során nem a konzulens saját személyes életútja alapján kiumbuldált tanácsai hangzanak el. A Théta konzulens kapcsolódik a feltétel nélküli szeretet terével és a minden lehetőséget magában foglaló mezőből hívja le az információkat.
A konzultáció során a kliens is a Théta térben a feltétel nélküli szeretet terében tartózkodik. Ehhez a konzulens segíti őt hozzá. Ebben a gyógyító térben születnek meg a pozitív változások, azonnali gyógyulások. Az eredmény természetesen függ a kliens befogadó állapotától és a konzulens felkészültségétől.
A módszer tanfolyami keretek között ma már számos tanár közvetítésével elsajátítható. Ha más módszerekkel is ismerkednél a Naturmagazinban számos érdekességet találsz a témában.

 

A Gondolatok a Theta Healingről bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/gondolatok-theta-healingrol/feed/ 0
Csontkovácsolás Thétában http://thetaheal.hu/csontkovacsolas-thetaban/ http://thetaheal.hu/csontkovacsolas-thetaban/#respond Sat, 26 May 2018 12:22:37 +0000 http://thetaheal.hu/?p=332 Ahogyan a nevében is szerepel a csontkovács kezelés valamilyen kézzel végzett tevékenységet takar. Magát a kezelés kifejezést a leggyakrabban egészségügyi problémák megoldásánál használjuk  és a gyógyításban mindig kiemelkedő szerepe volt a kéznek így válhatott a kezelés a gyógyítás szinonimájává. Csontkovácsolás Theta térben Világszerte több ezer éves múltra tekint vissza a kézrátételes gyógyítás valamint a kéz mechanikus […]

A Csontkovácsolás Thétában bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
Ahogyan a nevében is szerepel a csontkovács kezelés valamilyen kézzel végzett tevékenységet takar. Magát a kezelés kifejezést a leggyakrabban egészségügyi problémák megoldásánál használjuk  és a gyógyításban mindig kiemelkedő szerepe volt a kéznek így válhatott a kezelés a gyógyítás szinonimájává.

Csontkovácsolás Theta térben

Világszerte több ezer éves múltra tekint vissza a kézrátételes gyógyítás valamint a kéz mechanikus erejével végzett csontrakás, masszázs és más mechanikus beavatkozások az emberi testen, gerincen.
Ezzel kapcsolatosan számos forrás és emlék maradt fenn. Őseinknél a Táltosok végezték a gyógyítást, a táltos masszázs a ma használatos nevén csontkovácsolást is, amelynek során számos mozgásszervi elváltozást tudtak megszüntetni az ízületek kimozgatásával és energia átadással.
A csontkovácsolás más neveken is él a köztudatban, mint például Kiropraktika, manual terápia, gerinc terápia, csontrakás, masszázs kimozgatásokkal és sorolhatnánk.
Számos hasonló módszer ismert, amelyek alapjaiban ugyanazt jelentik, a kezelő fizikai behatással teszi helyre a kimozdult csigolyákat, ízületeket.
A szelídebb módszerek mindezt masszázs közben teszik az izmok előzetes fellazításával, a blokkok oldásával energia átadás közben.
A gondos csontrakó beszélgetéssel és állapotfelméréssel indítja a kezelést. Fontos hogy ismerje a panaszainkat, ennek ismeretében tud megfelelő segítséget nyújtani. A Theta Healing technika alkalmazásával még hatékonyabb eredmények érhetőek el.
A lelki okok, blokkok feloldása tartósíthatja az elért változást.

Masszázzsal az izmok lazításáért

A masszázs közben fellazult izomzat könnyedén engedi a helyére az ízületeket a helyükről kimozdult gerinc csigolyákat. Minden esetben a teljes test kezelődik, sohasem csak a fájó testrész. A módszer nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést, hanem annak csodás kiegészítője jelentősen felgyorsítva a gyógyulást. A letapadt izmok, ízületek felszabadítása a blokkok feloldása szárnyaló érzést ad a kliensnek.
A testben megindul az eddig lezárt energia áramlás.
A teljes kezelés legfontosabb eleme a keresztcsont (os sacrum) visszaállítása az eredeti pozíciójába.
Ennek hiányában bármilyen gondos és intenzív kezelés csak alacsony hatásfokú eredmény hoz.
A keresztcsont nem megfelelő pozíciója számos esetben felelőssé tehető a gerincferdülésért.
A gerincoszlopunk és a csípő csontunk helyzete felelős a testünk szimmetriájáért és része van a harmonikus működésben is.
A gerincünk minden egyes csigolyájához kapcsolódik egy belső szervünk beidegzése ezért a gerincprobléma akár krónikus betegség kialakulásához is vezethet.
Összességében levonhatjuk a konzekvenciát, fontos törődnünk a gerincünk és ízületeink egészségével, ezzel sokat tehetünk önmagunkért.

 

 

A Csontkovácsolás Thétában bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/csontkovacsolas-thetaban/feed/ 0
Mersz varázsló lenni? http://thetaheal.hu/mersz-varazslo-lenni/ http://thetaheal.hu/mersz-varazslo-lenni/#respond Fri, 25 May 2018 03:49:53 +0000 http://thetaheal.hu/?p=348 A csodák átszövik az életünket és hajlandónak kell rá lennünk, hogy észrevegyük őket. A nő szerelme szeretete és sugárzó női energiája gyógyító csodaként jelenik meg a férfi életében. Merd megélni te magad is Nőt és a teljességet a kapcsolatodban. A thetaforras.hu oldalon számos eszközt kínálunk neked ehhez. Társadalmi elvárások mentén működünk A társadalmi elvárások mentén […]

A Mersz varázsló lenni? bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
A csodák átszövik az életünket és hajlandónak kell rá lennünk, hogy észrevegyük őket. A nő szerelme szeretete és sugárzó női energiája gyógyító csodaként jelenik meg a férfi életében.
Merd megélni te magad is Nőt és a teljességet a kapcsolatodban. A thetaforras.hu oldalon számos eszközt kínálunk neked ehhez.

Társadalmi elvárások mentén működünk

A társadalmi elvárások mentén működve össze vagyunk zavarodva nőként, férfiként egyaránt. A női és férfi szerepek összekuszálódtak, a nők gyakran férfi szerepbe kényszerülve családfenntartók, a férfiak pedig kisfiúkként várják, hogy valaki megoldja az életüket.  A világunkra kétezer éven át a férfi dominancia volt a jellemző, a nőt alárendelt szerepbe kényszerítve.

A női egyenjogúság kérdése folyamatosan a felszínen lévő téma, de mit értünk ez alatt?
Mindenki mást. A szélsőségekkel, az egymásra mutogatással többet árthatunk, mint javíthatunk a helyzeten. A nők lassan kezdik belátni, hogy miként is működik az egyenjogúságuk. Semmiképpen sem egyformaságként a nőiességet bedarálva, feláldozva. Az egyik legfontosabb felismerni való a számunkra, hogy egyszerűen csak különbözőek vagyunk és nincs is arra szükség, hogy egyformák legyünk.

Az egyenlőség semmiképpen nem szabad, hogy egyformaságot jelentsen bár sokan sajnos így értelmezik. Annak kellene nyilvánvalóvá válni mindenki számára, hogy egyszerűen csupán mások vagyunk, sok mindenben különbözünk és nem jó vagy rossz egyszerűen csak létezik.
Azzal teremthetünk nagyobbat, ha vállaljuk, hogy különbözünk és hajlandóak vagyunk erényként tisztelni egymásban a másságot. Emellett elismerjük, hogy eltérően működünk és mása dolgunk a világban.

Egyedül is elboldogulunk néha azt érezve, hogy van, amikor könnyebb, így mégis ha más minőségben szeretnénk élni az életünket és teljességre vágyunk, akkor túl tudjuk teremteni az”én egyedül is mindent meg tudok oldani” szintjét. Hajlandóvá válunk egymást kiegészítve, támogatva, egymást emelve teremteni az életünket, mindez az egymás képességeinek, erősségeinek az elismerése mellett.

Ismerd el hogy varázsló vagy

A nőként képesek vagyunk érzékelni a valóságoson túlit, az irracionálist, több érzelem van a felszínen és a passzív, be és elfogadás is könnyebben megy abban az esetben, ha ezt még nem írtuk felül magunkban. A férfiak aktív teremtők, ésszerűen gyakorlatiasan gondolkodnak.
Egy férfi nő szövetségében olyan mértékben kiegészíthetik egymást, hogy megjelenhet az életükben a teljesség.

Mi kellene ahhoz, hogy elismerd nőként te vagy a varázslatok csatornája?

Ez áldás, és ha nem mered választani, hogy ekként éld meg és elutasítod, hogy kapcsolódj önnön nőiességeddel és helyette a versenyt választod, a férfival akkor megfosztod magatokat attól, hogy megélhessétek a teljességet és a férfit attól, hogy olyannal ajándékozd, meg amit máshonnan nem kaphatna. Készen vagy-e rá hogy úgy adj, hogy el és be tudja fogadni? Képes vagy-e alkalmazkodni hozzá? Legyőzve az irányításvágyadat és félretéve manipulációs képességeidet kész vagy-e csupán információt átadni? Képes vagy reményt adni, támogatni?

Te vagy a nő, aki a csodát el tudja hozni a férfi életébe. Ennek nem az az oka, hogy a férfi rossz vagy hasztalan és képtelen nélküled teremteni, ez nagyon is jól megy neki egyedül is.
Általad egy más minőség létrejötte válik lehetségessé. A női minőség által megteremtett csoda a férfi tetteiben válik valósággá. A racionális és irracionális összefonódik, eggyé válik.  A csoda fizikai szinten manifesztálódik ebben a varázslatos közös teremtésben.  Itt tágul ki nagyra a világ ér össze a föld és az ég.

A férfi dolga hogy földeljen, a nőé pedig hogy szárnyaljon és húzza, sodorja magával a férfit, aki ha elég érett hozzá nem vágja le a nő szárnyait, hanem inkább tovább segítő őt az emelkedésben. A nő, ha hagyják szárnyalni, elhozza a férfi számára mindazt, amit csak ő képes látni, hallani, érzékelni. A csoda és a szerelem kéz a kézben járnak.  Mindkettő ok nélküli nem lehet akarattal létrehozni, egyikre sincs magyarázat vagy kikövetkeztetés és egyik sincs nő nélkül. Sokak szerint a szerelem az élet egyik nagy csodája és mindannyian akár férfiak vagyunk akár nők csodavárók vagyunk.

 

A Mersz varázsló lenni? bejegyzés először a Theta Healing jelent meg.

]]>
http://thetaheal.hu/mersz-varazslo-lenni/feed/ 0