WordPress adatbázis hiba: [Table 'zadmin_thetaheal.wp_defender_lockout' doesn't exist]
SELECT id, ip, status, lockout_message, release_time, lock_time, lock_time_404, attempt, attempt_404, meta FROM wp_defender_lockout WHERE ip = '34.224.102.60' LIMIT 0,1

Gondolatok a Theta Healingről -

Mindannyian szeretnénk boldogan élni, szeretnénk megtalálni a boldogságunk kulcsát. Eljön az a pont, amikor már nem kívül keresgéljük, hanem magunkban és ilyenkor sorra előbukkannak a lehetőségek, eszközök, módszerek, amelyek segítenek minket ezen az úton, az önismeret útján.

A Theta Healing módszer

Az egyik legnagyobb felismerés hogy szabad vagyok és én alakítom az életemet egyszerre mámorító és kijózanító, hiszen az hogy dönthetek csodás érzés, de hát mindez felelősséggel is jár. Az egyik módszer, amelyet az univerzum elém tett a Theta Healing amely az amerikai Vianna Stibal nevéhez fűződik. A Théta olyan gyógyító módszer, amely a théta agyhullám segítségével beazonosítja és felülírja a kliens lelki és/vagy fizikai problémái leásva egészen annak gyökeréig. Théta állapotban intuitív módon könnyedén hozzáférhetünk az önszabotáló hitrendszerekhez, könnyedén le is cserélhetjük őket pozitív érzelmi mintákra, ezzel teljesen új valóságot teremtve.  Lelki és fizikai problémáid megoldására választhatod a Theta Healing  kezelést is és akár tanfolyami keretek között meg is tanulhatod az Access módszert.

Theta Healing kezelés

A hitrendszerek alatt a gondolati és érzelmi mintáink összességét értjük, amelyek a mélyben láthatatlanul minden cselekedetünket, döntésünket irányítják, befolyásolják.
Példa rá: „az életben semmit nem adnak ingyen”, „mindenért meg kell küzdeni” „az élet nem habos torta” és még számos hasonló program fut, a tudatalattinkban ki tudja hány generáció óta. Hajlamosak vagyunk a szüleink betegség mintáit is átvenni. Például ha az anyukánk fejfájós, akkor mi is választjuk ezt, mindaddig, amíg fel nem ismerjük akár egy Theta healing kezelés alatt, hogy ez csupán másolt minta, amelyet szeretetből követünk és ez tulajdonképpen nem is mienk és el is engedhetjük. A gyógyulás akár azonnali. Japánban, kórházakban is használják a Theta Healing technikát, Indiában pedig egyes tartományokban az iskolai oktatásban is szerepel a tanórák között.
A Théta Healing konzultáció során nem a konzulens saját személyes életútja alapján kiumbuldált tanácsai hangzanak el. A Théta konzulens kapcsolódik a feltétel nélküli szeretet terével és a minden lehetőséget magában foglaló mezőből hívja le az információkat.
A konzultáció során a kliens is a Théta térben a feltétel nélküli szeretet terében tartózkodik. Ehhez a konzulens segíti őt hozzá. Ebben a gyógyító térben születnek meg a pozitív változások, azonnali gyógyulások. Az eredmény természetesen függ a kliens befogadó állapotától és a konzulens felkészültségétől.
A módszer tanfolyami keretek között ma már számos tanár közvetítésével elsajátítható. Ha más módszerekkel is ismerkednél a Naturmagazinban számos érdekességet találsz a témában.