WordPress adatbázis hiba: [Table 'zadmin_thetaheal.wp_defender_lockout' doesn't exist]
SELECT id, ip, status, lockout_message, release_time, lock_time, lock_time_404, attempt, attempt_404, meta FROM wp_defender_lockout WHERE ip = '34.224.102.60' LIMIT 0,1

Theta Healing tanfolyam, Theta Helaing kezelés, konzultáció

A Theta Healing gyógyítás alapfolyamon a diákok megtanulják alkalmazni a meditációs technikát, hogyan kapcsolódhatnak a feltétel nélküli szeretet teréhez és hogy mi is az az ásás, amelynek segítségével felkutatható a gyökérprobléma. A Théta segítségével felülírhatóak az életminták, minden a tudatalattiban mélyen rejtőzködő hitrendszer, amely alapján problémákat generálunk magunknak a jelen életünkben. A gyógyulás akár azonnali is lehet, ha a kliens kész elengedni a problémáját vagy betegségét okozó hitrendszereit. A gyógyító technika gyakorlati alkalmazása során felülírhatóak a tudatalatti minták alap, lélek, genetikai és történelmi szinten származzanak a jelenlegi vagy bármely más életből.
A genetikai szint az ősöktől örökölt hiedelmeket, érzelmeket jelenti. Az első lépés mindig a hiedelem beazonosítása és utána törölhető akár saját magunkból akár másokból is. A gyakorlatok során könnyedén a felszínre bukkannak a hitrendszerek és innen már könnyen vezet az út a megszüntetésükhöz és a lecserélésükhöz.

A Théta Healing tanfolyam során:

  • Megtudhatod, hogy miért hoztad létre az adott dolgokat az életedben, milyen tapasztalásokat szerzel ebből.
  • Hogyan dolgozhatsz a segítőiddel, őrangyalaiddal
  • Manifesztálhatsz bármit, amit szeretnél
  • Megtanulhatsz jövőt leolvasni
  • Megtudhatod mi is az a lélektárs
  • Megtanulhatsz kapcsolódni a Mindenség Teremtőjéhez

A tanfolyamon tanultakat szabadon alkalmazhatod a továbbiakban a saját és a mások életében is. Ha választod akár Théta Healing konzulensként is tevékenykedhetsz másokat segítve a fejlődésükben, problémáik megoldásában. A Théta segítségével jobban megismerheted önmagadat, felfedezheted a rejtett képességeidet és lebonthatod a korlátaidat. A meditációs technika segítségével betekinthetsz a jövődbe anélkül hogy jóshoz kellene fordulnod. Felkutathatod az előző életeidben berögzült akadályozó hitrendszereidet, szegénységi fogadalmaidat és más esküket és feloldásuk után újakat választhatsz helyettük, amelyek boldogabb élethez segítenek hozzá. Theta Healing konzulensként amellett hogy folyamatosan dolgozhatsz magadon, további tanfolyamokon is pallérozva tudásodat jövedelmező vállalkozást indíthatsz és sikeresen kezelheted a klienseidet.