Bemutatkozás

A Teremtő sok mindenre megtanított az eddigi utamon, amiért hálás vagyok.  Az ésszerűn túli világ mindig is érdekelt, már gyerekként is számos megérzésem volt, amelyekről azt hittem mindenki más is éppen úgy lát és érez, mint én.
Elsőre racionális pályát választottam, laboránsként dolgoztam. Aztán a család került a középpontba, a gyerekeim remek tanítóim a mai napig 🙂 Az óvónői pálya is sokat hozzátett a fejlődésemhez.  A sors útjai kifürkészhetetlenek, mert itt egy kissé száraz számítógépes munka következett mégis ennek kapcsán tudtam meg magamról a legtöbbet, és mindeközben szinte kizárólag ezotériával és pszichológiával kapcsolatos könyveket olvastam és ezek hozadékaként fel kellett, hogy ismerjem, hogy minden belőlem indul ki és csak olyan dolgok történnek meg velem amelyeket én vonzok be vagy engedek meg.
Mindenképpen meg akartam érteni mi miért történik velem és hogyan befolyásolhatom.
Folyamatosan kerestem az utamat, amelyet aztán egy előadás amelynek témája a ThetaHealing volt megmutatott.
Mindennap újra, és újra lenyűgöz a ThetaHealing hatékonysága, amelyet a saját életemben illetve más a Thétát használók életében bekövetkezett változások igazolnak. Ma már a saját utamat járom, elfogadtam magam.  Könnyű dolgom van, tudom, hogy minden ami velem történik a sikert és a kudarcot magam teremtem és minden engem szolgál. Minden egyes nap közelebb kerülök önmagamhoz és ezáltal másokat is jobban megértek. Hiszem, hogy az életben mindig, mindenre van megoldás és a Theta Healing módszerével könnyebb rátalálni, mint nélküle.
Ma már ki tudom jelölni a határaimat és ehhez a másokat  is hozzá tudok segíteni. Ha elfogadod és megszereted önmagad akkor a TE életedben is elkezdődhetnek a pozitív változások.
Az én sorsomat újra írta a ThetaHealing és örömmel  segítek ebben neked is.
A Feltétel Nélküli Szeretet terében minden lehetséges a TE számodra is! 🙂