A biorezonancia, ez a csodálatos módszer a sejtszintű elektromágneses rezgéseket vizsgálja. Ebből állapítja meg, hogy a testünk melyik részén fordul elő az egészségestől eltérő rezgés így jelezve, hogy betegség van kialakulóban. Az állapotfelmérés során a biorezonancia vizsgálat hasznos segítség a diagnózis felállításához. Nagy előnye, hogy teljesen fájdalommentes, emellett gyors és megbízhatóeredményt kapunk általa, a kezeléssel pedig a test harmonikus rezgésének visszaállításával beindítja az öngyógyító, regeneráló folyamatokat.
Mellékhatásai nem ismertek, akár idősebb korban is biztonságosan alkalmazható és környezetbarát eljárás. Remekül kiegészíti a hagyományos orvosi kezeléseket és azzal, hogy időben segít felismerni a betegségeket, lerövidíti a kezelési időt.

A biorezonancia a jövő sokat ígérő tudománya

Szervezetünk öngyógyító képességének beindítása az egészségünk megőrzésének és a gyors gyógyulásunknak egyaránt kulcsa. A biorezonancia kezelés során ez a folyamat lendületet kap, ezzel meglapozza a jövő orvoslásának irányát. Napjainkban reneszánszát éli a természetgyógyászat és a hagyományos orvoslástól eltérő gyógyító módszerek melyek között kiemelet szerepet kap a biorezonancia új lehetőségeket nyitva meg a szakemberek előtt.

A természetes módszerek egyre népszerűbbek

A tudomány szédületes tempóban fejlődik, mégis előnyben részesítjük a természetes módszereket gyógyszerek alkalmazása helyett. Sokak gondja a dohányzásról való leszokás és ez a csodás módszer ebben is segítségünkre siet. Nyugat-Európában már több ezer ember vette igénybe sikerrel a biorezonancia segítségét a dohányzásról való leszokásban. Nálunk is egyre inkább terjedőben van ez a remek lehetőség, mellyel megszabadulhatunk a nikotin mellett még sok káros anyaggal a szervezetünket terhelő dohányzás bilincseitől. A megtakarítást, amelyet a leszokással elérhetünk akár nyaralásra is fordíthatjuk.

Az egyensúly visszaállításának eredménye a változás

A rezgések helyreállítása a testünkben segíthet az álmatlanság leküzdésében a fájdalmak csökkentésében és a könnyedebb emésztésünk helyreállításában is.
A vizsgálaton illetve kezelésen való részvételkor érdemes betartani néhány alapszabályt. A biorezonancia vizsgálat előtt két órával már ne fogyasszon ételt és aznap ne igyon alkoholt élénkítő vagy nyugtató szereket, vitaminokat, gyógyszereket. Mindig, de a vizsgálat napján mindenképpen fogyasszon elegendő folyadékot. Az orvosi leleteit, eredményeit, ha vannak, vigye magával a vizsgálatra.

A biorezonacia kezelés nem orvosi ellátás

A biorezonanciás kezelés nem orvosi ellátás és nem helyettesíti azt, de mindenképpen pozitív hatással van a szervezetre, ezért támogató kezelésként javasolt.

olajfagyogyaszat.hu