Bemutatkozás

Benkó József Theta Healing konzulens vagyok. Mindig úgy éreztem, hogy többnek kell lennünk, mint emberi test. Gyerekként sok időt töltöttem a nagyszüleimmel, akik mellett természetes lett, hogy templomba járjak.  Tinédzserként kezembe került néhány könyv a halál-közeli élményekről és a lélekvándorlásról, ami elkezdte átformálni az Istenről alkotott képemet. Kezdtem úgy érezni, hogy a világ sokkal több annál, mint amit gondolunk róla. De sokáig megmaradtam a szervezett vallás keretei között.

 

2008-ban kezdődött az életemben az az intenzív spirituális folyamat, amely a mai napig tart. Elkezdtem keresni a választ a kérdésre: Ki Vagyok Én?

Ezoterikus témájú könyveket olvastam. Meditáltam. Voltam táltosoknál, voltam vegetáriánus. Írtam és hallgattam megerősítéseket. Jártam előadásokra, Reconnection, EMF, kineziólógiai, SVT kezelésen. Jártam agykontrollra, Sikerkódra, Reiki tanfolyamra, csontkovácsnál. Tanultam radiesztéziát, kristályprogramozást, angyal-kommunikációt, quijázást. Voltam reinkarnációs utazásokon, regressziós hipnózison, családállításon. Mantráztam, meditációs zenéket hallgattam. Tettem fel kérdéseket, amikre kaptam válaszokat. Megtapasztaltam az angyalok és a Felsőbb Énem létezését. Jártam ThetaHealing kezelésekre és elvégeztem sok Theta tanfolyamot. Láttam jópárat az előző életeim közül. Átmentem kemény folyamatokon.

Azt hiszem, mostanra kezdem megérteni, hogy Ki Vagyok Én. Emiatt működik a ThetaHealing és minden más technika is. Mert valójában

Egyek Vagyunk.

Szeretettel:

József

 

Theta Healing konzulensi képesítéseim:

Egyéb segítői tanulmányaim:

  • Reiki Mester fokozat
  • Source Memory Healing – Level II 
  • Támasznyújtás pre- és perinatális veszteség esetén (akkreditált
  • továbbképzés)
  • A gyász lélektana és a gyászolók segítése (akkreditált továbbképzés)