Olvasok… Imádom a könyv illatát, imádom a varázslatos pillanatot, amikor egy másik világ, egy másik tér tárul fel előttem. Imádom, ha szárnyalhatok a képzelet szárnyán és csodás pillanatokon kalauzol az író. Virtuális világ robbant be, az internet, az e-könyvek világában, mégis marad egy kis csönd, egy kis nyugalom. Ebben segít a könyv, a környezet és az energiák, amik cikáznak körülöttem.

Van egy könyvjelzőm. Van egy olyan könyvjelzőm, ami segíti a nyugalmam, segíti a jelenlétem, segíti a bölcsességem. Erőt ad az önfelvállalásban és a természetességem megélésében. Áramlik az ereje, áramlik a természetes jelenléte. Tartja a valóságot, növeli a határozottságot.

Olvasok, s közben engedem, hogy az ujjaim játszanak vele. Engedem, hogy a rezgése kölcsönhatásba kerüljön az én rezgésemmel. Engedem, hogy hasson rám, hogy segítsen, hogy tartson.

http://www.asvany-ekszer.com/spd/0806/Pirit-mookait-baglyos-sarkanyos-konyvjelzo

Mindegy, hogy mit olvasok, az ásványok összehangolt kompozíciója egyedi megjelenése, hozzásegít egy új és csodákkal teli rezgéshez.

A gyógyító angyali üzenetek, melyek kódolódnak, megnyitják az ásványok kapuját, az ásványok rendszerét és energetizáló minőségét. Szimbólumok társulnak hozzá.

A nap, mint szoláris energia, a napfonat csakra életerejét segíti, csiga vonal, mely az energiák befelé áramlását segíti. A sárkány, mely mesés, hatalmas lénysége hozza a különleges földöntúli erőt. Sok-sok mese, sok-sok csoda számol be a sárkányokról. Tudattalanunk megkapja a kódokat. A bagoly pedig a bölcsességével, nyugalmával felrakja a koronát az egész energetikai rendszerre.

Használd bátran az érzéseidet, használd bátran szimbólumokat.

A lelked úgy is megmondja, hogy mire van szükséged. Engedd, hogy a mese repítsen, engedd, hogy a lepke kikeljen a bábból és szárnyaid feléledjenek.

A blokkok és fájdalmak nélküli felszabadult érzések vigyék az életed fonalát. A tiszta lelkedbe van kódolva, hogy mire van szükséged. Engedd, hogy szóljon hozzád. Ha a fájdalom és a panasz uralkodik, akkor Isteni fény áramlásával segítheted, hogy be tudjon áramlani a pozitív mátrix. Ha egyedül nem boldogulsz, kérj bátran segítséget. Számos olyan terapeuta van, akik tiszta fénnyel és a tiszta szándék erejével dolgozik.  Hallgass a belső hangra és keresd őket!

Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer