Az Univerzum törvényei meghatározzák a kapcsolatainkat a lelki fejlődésünkkel, karmánkkal, reinkarnációval a vonzás törvényével és más alapigazságok vonatkozásában.

Harmónia törvénye

A harmónia a legfelsőbb szintű egyensúlyt foglalja magában. A karma célja hogy elvezessen ide. A béke megzavarására elindított tetteid visszatérnek hozzád az univerzumból élteken át, amíg vissza nem állítod a saját belső harmóniádat.

Karma és újjászületés

Amíg vannak karmikus feladataid addig tanulnod kell ezért újra és újra leszületsz és része leszel a végtelen körforgásnak. Ha szenvedésnek éled meg ezt, akkor se keresd kívül az okokat, mert minden belőled indul ki. A földi életet te választottad, és azért mert van még tanulni valód. Vannak lelkek, akik újra és újra életről életre felbukkannak, és velük együtt írhatod a közös történeteteket. Az ő segítségükkel tanulhatod meg a személyes leckéidet. 

Bölcsesség

Ha higgadtan, megfontoltan és megoldásközpontúan kezeled a leckéidet akkor meg tudod könnyíteni az utadat. Ne kövesd azokat, akik csak szenvedések árán a sorsukat szidva képesek fejlődni vagy még úgy sem.

Azt kapod vissza, amit adsz

A szeretet, amit adsz, visszatér hozzád és visszakapod az együttérzést is és persze a bántásokat is.

A lelki fejlődés törvénye

Minden lélek célja a fejlődés akár ezt felismeri és tudatosan teszi ezt akár tudattalanul. A harmónia állapotához a rezgésszintünk növelésével egyre közelebb kerülhetünk. Néha úgy érezhetjük, hogy egy helyben topogunk, de a fejlődésünk folyamatos. Az életünk során leckéket kapunk, amelyek mindegyike tanítást hordoz.

A rezgés törvénye

Tudósok által bebizonyított tény hogy az energia nem semmisül, meg csak átalakul. Minden energia, ami álladó mozgásban van. Mi magunk is energia vagyunk, cél a rezgésszintünk növelése, minél nagyobb harmóniába kerülve az univerzum törvényeivel.

A szabad akarat

Az asztrológia születési képletünk alapján számos eseményt előre determinál, a számunkra mindig választhatunk mást. Ha szeretetre vágysz, akkor adj szeretetet másoknak és viszonozni fogják. Fogadd be az élet minden ajándékát, a pozitívokat és negatívakat egyaránt és mindezt bölcsességgel higgadtan tedd. Bármit is hozzon, az élet mindig te választasz. Maradj optimista a nehéz helyzetekben is.

Az egység törvénye

Ha te magad emeleted a rezgésszintedet, akkor a kollektív egység is fejlődik ezáltal. Minden lélek te magad is szoros kapcsolatban áll a kollektív tudattalannal, ezért ha nem vagy harmóniában az életeddel, akkor az egység rezgésszintje csökken.

A megnyilvánulás törvénye

A valóságodat a hitrendszereid alakítják ki, amelyek a tapasztalatokból születnek és ezek együtt teremtik a valóságodat. Ha változatnál, rajta mert boldogtalan vagy akkor a hitrendszereidet kell megváltozatnod. A tudatalattidban rejtőzködő nézőpontok felülírhatóak. A spiritualitás és a fizika törvényei segítenek megteremteni bármilyen valóságot, amilyet csak megálmodtál.

Tudatos függetlenség

Amikor megengedésbe kerülsz azzal, ami van és abbahagyod, a lázadást akkor eltűnik az ezzel kapcsolatos feszültség is. Ha elfogadod azokat a helyzetek, amelyeken nem tudsz változtatni azzal a szenvedéseidet is megszűntetheted.

Adj és légy hálás mindenért

Ha többet vagy képes adni te magad is többet fogsz kapni. Amivel másoknak segítesz magadnak is segítesz, és ha hálás vagy több jóban lesz részed.

Barátság

A mikor két vagy több résztvevő működik együtt egy közös cél érdekében a a beinvesztált energia megtöbbszöröződik.

Az ellenállás

Aminek nekifeszülsz, az magadhoz vonzod. A negatív tapasztalatokból való teremtés további félelmeket generál. Ha ezeket tudatosan feldolgozod, megoldod magadban, leteheted a terheket.

Vonzás

A figyelmet energia követi. Az életedben az fog növekedni, amire a fókuszt helyezed. Negatív gondolatokkal negatív élményeket fogsz bevonzani. Ha szeretettel telve vagy akkor ezt fogod kapni a világból. Ha béke és harmónia a vágyad akkor legyél te magad a béke és harmónia.

Kivetítés

Amely tulajdonságokat másokban felismersz, azok benned is léteznek mind a jók, mind a rosszak.

Feltétel nélküli szeretet

A feltétel nélküli szeretet harmóniához vezet. Ez a mások feltétel nélküli elfogadását jelenti elvárások nélkül, anélkül hogy önmagadon kívül bárkit is megpróbálnál megváltoztatni.

Leszármazás törvénye

Azzal hogy születési helyet és időt választottál elindítottál egy bizonyos esemény láncolatot. Leszületésünk előtt mi döntünk az előttünk lévő életünkről.

A bőségről

Az univerzumban végtelen bőség van, és te annyit kaphatsz ebből amennyit hajlandó vagy befogadni. ehhez a jogaid születésed pillanatától megvannak csak el őket fogadnod.

Az Isteni rend

A természetben minden olyan tökéletes amilyennek lennie kell, ez a harmonikus rendezettség jellemző minden állatra és növényre a földön.