Bármiben is vagy bizonytalan egy biztos van benne 🙂 valamiféle visszaigazolásra vágysz, bizonyítékra, hogy a 2 vagy több dolog közül melyik az igaz, az igazi?

No és mi történik mikor megkapod a visszaigazolást (pl. X, Y elmondja, hogyan is van jól az a dolog, vagy a Teremtő közvetlenül jelez neked)? NEM HISZED EL. A Theta Healing kezelés során sokminden felszínre bukkanhat.

Megérkezik a válasz és azt is megkérdőjelezed. Miért?

Tudatalattid mélyén ott lapul ez az alap hitrendszer, a bizonytalanság :). Így, hát a bizonytalanság folyton csak bizonytalanságot tud szülni, s nem igazán lesz belőle bizonyosság, hiába várod :).

Bizonytalanság oldása ThetaHealing-gel

A bizonytalanság csupán a jéghegy csúcsa. Ez az, ami látható, észrevehető a felszínen. Ahhoz, hogy érdemi változás legyen lehetséges megkeressük az Ásás módszerével a bizonytalanság gyökerét a tudatalatti szintjén a feltétel nélküli szeretet 7. síkján.

Sok-sok tudatalatti programunk lehet, ami a jéghegy csúcsán elbizonytalanít, de mind közül a legfontosabb, hogy a bizonytalanság valójában a hit párja. Ahogy a Jin a Jang párja, úgy párja a bizonytalanság a hitnek. Bizonyosságot akkor élünk meg, amikor igazán hiszünk. Ugye?

Azaz valójában valami olyan gyökér hitrendszert fogunk találni, ami megmutatja mi az, amiben nem hiszünk, pedig az adott eset megkívánná.

A feltétel nélküli szeretet 7. síkja lehetővé teszi, hogy megszülessenek a felismeréseink, hogy beugorjanak emlékeink, esetleg családi mintázataink, örökletes elképzeléseink, amelyek miatt nem igazán tudunk hinni valamiben. Ha már értjük miben nem hiszünk és miben kéne ahhoz, hogy az adott változás megtörténhessen az életünkben vagy ahhoz, hogy a problémánk megoldódhasson, akkor a bizonytalanság könnyedén elmúlik. Miért?

Mert összehasonlíthatóvá válik a hit és a hitetlenségünk és el tudjuk dönteni, melyiket szeretnénk. Ha pedig eldöntöttük, akkor azt, amelyik utunkban áll, fel is tudjuk oldani a ThetaHealing módszerével.

A hit teremtő ereje és a bizonytalanság

Fentebb láthattad, hogy a bizonytalanságba vetett hit bizonytalanságot szül, mert még a visszajelzések is elbizonytalanítanak. Mikor rálátsz a gyökér hitrendszerekre, akkor is felmerülhet a kérdés, hogy akkor most melyiket válasszam? Amiben hiszel, azt teremted. Ez egyszerre gyönyörű, mert hatalmas lehetőséget ajándékoz neked és egyszerre ijesztő, mert megijedünk a saját lehetőségeinktől ?. Így a kérdés valójában nem annak eldöntése, hogy melyiket válasszuk. Ez ugyanis megint elbizonytalanító és felébreszti a visszaigazolás, a bizonyíték vágyát és megint ott vagyunk, ahol eddig ?.

Ha már rálátsz a biztonytalanság gyökereire

Vagy már tudod mi közül kéne tudni választani. Akkor hallgass a szívedre ?. Miben jobb hinni? Ne a fejedben Guglizz, mert akkor leszűkíted a lehetőségeidet egyetlen korlátozott elme síkra. Ha tudod, hogy a hitednek teremtő ereje van, akkor melyik dolog megteremtődése a jobb érzés?

Miben való hit vált ki jobb érzést? Melyik lehetőség jobb érzés MOST? Melyiken nem kell gondolkodnod, nem kell elemezned? Figyeld, figyeld, hogy ne csaphasson be az elméd.

Az első érzést figyeld, mert az utána jövőknél már van ideje átfuttatni az elmének a tudatalatti hitrendszereken a kérdést.

 

Ha pedig már döntöttél, miben hiszel

Ha pedig egyszer már elhitted, hogy ez a jó irány, akkor tarts ki mellette. Ne várd, hogy gyalog galopp lesz az utad :), hisz a tudatalattid szállítani fogja az összes félelmét, kockázat elemzését és megpróbál a langyos állóvíz biztonságos komfort zónájában tartani.

De ha meghátrálsz és feladod a szívből választott dolgot, mert elbizonytalanított a sok ellen hitrendszer, akkor nem fogod magad jól érezni és nem fog vigasztalni a biztonság érzet. Ha tovább mész és tovább hiszel, akkor eléred az alagút végét….

Ez nem egy buta hithez való ragaszkodás leírása ám, mert akkor viszont jól jön az elbizonytalanodás :). Ez tényleg arról szól, amikor mélyről, szívből jön valami. Utóbbival rendben leszel, csak ne bizonytalanodj el útközben ?.

Fekete Kata természetgyógyász, ThetaHealing tanár, ZYO