Az arcfiatalítás kérdése előbb vagy utóbb szinte mindannyiunkban felmerül, de mi is az öregedés? Miért öregszünk meg? Az öregedés tulajdonképpen egy természetes élettani folyamat mit megállítani nem lehet, de lelassítani igen. A változás az arcon a leglátványosabb, ahol a bőr veszít a vastagságából és a rugalmasságából, emiatt a bőr petyhüdtté válik. A bőr alatti zsírszövet és kötőszövetek elvékonyodnak. Megjelennek, majd elmélyülnek a szarkalábak a szemek körül, a homlok vízszintes ráncai, a szemöldök közötti harag ráncok és a száj körüli redők. Az állkapocs szélei elmosódottá válnak, a nyak megráncosodik, az arc tokássá válik.

Csökken a bőr hidratáltsága

A folyamat közvetlen kiváltó okai nyilván valók. A bőrben a sejt közötti állomány legfontosabb összetevője a hyaluronsav mennyisége lecsökken, ami a víz megkötéséért felelős. Ha nincs ami meg kösse a vizet, a bőr hidratáltsága lecsökken ezért ráncossá, petyhüdtté, erőtlenné válik. A hyaluronsav a molekula tömege mintegy ezerszeresének a megkötésére is képes, ezért tehető felelőssé a szövetek hidratáltsági szintjének állapotáért. Bőrünkben ez csodás képességű savnak a tartalma 20-as éveinktől kezdődően folyamatosan csökken. 40 éves korunkra már csak az eredeti mennyiség felével, 60 éves korunkra csupán az eredeti mennyiség 10 százalékával rendelkezünk.

A bőrünk öregedésért azonban nem csak a hyraulonsav egyre csökkenő szintje a felelős. A kollagén és az rugalmas rostok mennyisége is csökken a bőrben és a szövetekben, emellett a meglévők minősége is romlik. A bőr alatti szövetek zsugorodni kezdenek. A fiatalító kezelés egyik feladata ezt megállítani.

Az arcfiatalítás csak komplex kezeléssel biztosított

Az arc területén végzett bármilyen szövetemelés önmagában csupán rövid távú eredményt ad, mert a bőr és a bőr alatt elhelyezkedő szövetek szerkezete ugyanolyan marad vagy romlik. Az arcfiatalítás sikere csak komplex kezeléssel biztosított.  Biztosítanunk kell a bőr számára mindazokat a tápanyagokat, amit a szervezetünk már nem tud.

A hámlasztás, az aktív bőrápoló termékek egyedülálló kombinációja, és a különleges technológiák illetve az általam kifejlesztett Lifting 8 módszer garantálja a sikert. A jade kővel végzett gua sha masszázs a vezetett meditációval tovább fokozza a hatást. A személyre szabott kezelés kiegészül LDM ultrahanggal és LED-fényterápiával. Mindezek megkoronázásaként az extra vitaminbevitel, az őssejtek, peptidek és hialuronsav bevitelével a bőr ragyogóvá és feszessé válik.

Zsuatelier.com