A rendszeres jacuzzi élmény jótékony hatásait nem kell bizonygatni, mert rendszeresen bizonyítottak. A jacuzzi pezsgő- vagy masszázsfürdője javítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal friss energiát juttatnak a szervezet minden részébe.

A jacuzzi használat javítja a gyógyulási, méregtelenítési folyamatokat, elősegíti a koncentrációt, a teljesítményt, és csillapítja a fájdalmakat és stressz hatásokat.

Ezért jacuzzira szükség van télen és nyáron is.

 

Jacuzzi télen

 

Télen, népszerű nevén benti jacuzzit használunk, vagyis a fürdőszobában lévő masszázs medencét. elmerülhetünk a finom meleg vízben, amikor kint szürkeség és hideg van.

Télen hatványozottan hasznos a jacuzzi használat, mert kevesebb időt töltünk a levegőn, kevesebbet mozgunk. A keringés fokozása, az izmok átmasszírozása egészséget, sőt, néha élete menthet. Használjunk minél gyakrabban jacuzzit télen.

 

Fokozzuk a hatást fényterápiával. Szakadjunk ki a szürke télből, és élvezzük a színeket is, a masszírozó meleg vízben pihenve.

Sőt, benti jacuzzi esetén az aromaterápia is segíthet ellazulni, és az esetleges légúti problémákkal könnyebben leszámolni.

 

Jacuzzi nyáron

 

A jacuzzi előnyös hatásai nyáron is érvényesülnek. Lazítja a munkában beállt vázizmokat és segít erősíteni a mosolygó izmokat.

Nyáron is használhatjuk a benti jacuzzit, de mégis nagyobb élményt ad, ha nagyobb méretű medencében hancúrozhatunk, a családdal körülvéve. A kinti jacuzzi élmény, és egyben egészségvédő ajándék lehet.

 

A kültéri, nyári jacuzzi számára stabil, egyenes, masszív felületre van szükségünk, ahol a víz és áram könnyen elérhető. Érdemes lépcsőkkel és padokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni a medence környékét. Nagyon fontos odafigyelni a biztonságra, mert vízből ki-be járkálás vizessé teszi a környéket. A nyári jacuzzi élményt fokozhatjuk, ha a medencéből irányítható zenét varázsolunk!

 

Mivel a jacuzzi mérete, az extrák, a használat gyakorisága, és a vízkezelés módja is meghatározza a költségeket, érdemes már előre tájékozódni a jacuzzi árakról, és az igényeknek pontosan megfelelőt választani.

 

A zuhanykabin-szaniter.hu webáruház méretben és extrákban is bővelkedő minőségi jakuzzi kínálattal szolgál. Választható aromaterápia, többféle színterápiás kiegészítők, meleg levegős pezsgőfürdő is.