Az életünket, a cselekedeteinket, a tudattalattinkban elraktározott élmények, emlékek irányítják, befolyásolják nagyon jelentős mértékben mintegy 85 százalékban. Tudatosan meghozott döntéseink csak a maradék 15 százalékban befolyásolnak minket. A Theta Healing kezelés során ráláthatunk a tudatalattink működésére.

Mi tud a Theta Healing kezelés

A Theta Healing technika egy olyan csodálatos eszköz, amelynek segítségével théta agyhullámban ráláthatunk a tudattalanunkban elraktározott információkra és a minket már nem szolgáló, sőt akadályozó hitrendszereinket támogatókra cserélhetjük. A tudattalanunkban tárolt nézőpontjaink teremtik a valóságunkat, ezek alapján éljük az életünket és szabunk határt a képességeinknek illetve tudásunknak.

A Theta Healing kezelés alkalmával lehetőség nyílik rá, hogy hozzáférjünk a tudattalanban rejtőzködő tartalmakhoz. A tudattalanunk nem ítélkezik, nem létezik számára jó vagy rossz, be és elfogad mindent.

Theta agyhullámban megtörténhetnek a változások

A Theta Healing kezelés alatt a konzulens Théta agyhullámban zajló beszélgetés kereti között segít rátalálni a kliens gondjait okozó gyökérproblémára. Közös munkával felkutatják a fizikai vagy lélekszintű gond belső mozgatórugóit, azokat a gondolati és érzelmi mintákat, amelyek alapján jelenleg működteti az életét, és amelyek a megoldandója gyökerét képezik.
A folyamat neve ásás technika amelynek során könnyedén megtalálható az energetikai blokk. A Théta agyhullám lehetőséget biztosít arra, hogy a felszínre kerüljenek a tudatalattiban rejtőzködő mintázatok, amelyek mentén az életünket teremtjük.

A Feltétel Nélküli Szeretet teréből, vagyis a teremtés teréből kérjük ezeknek a programoknak a felülírását,  negatív hitrendszerek törlését illetve a pozitív hitrendszerekkel való felülírásukat.

A Theta Healing technika segíthet

  • Fizikai betegségek és okai feltárásában valamint megoldásában
  • Stressz kezelésében illetve oldásában, származzon bárhonnan párkapcsolati, munkahelyi
  • Szenvedélybetegségek kezelése, önszabotáló hitrendszerek felülírása
  • Neheztelés, harag elengedése
  • Fizikai illetve lelki traumák feloldása
  • Önbecsülés újraépítése
  • Ideális otthon, párkapcsolat, munkahely megteremtése
  • spirituális fejlődés elősegítése
  • tanulási nehézségek oldása
  • Testsúlycsökkentés

Időben kérj segítséget!

Nem érdemes megvárni, amíg komoly bajunk lesz az egészségünkkel illetve a testsúlyunkkal. Semmilyen komoly betegség nem egy nap alatt alakul ki. Érdemes figyelni a jelekre. Amikor még csak néhány plusz kiló van sokkal könnyebb mást választani, mint ha ötven kiló plusztól kell megszabadulni. Meghízni sem egy nap alatt hízunk meg a fogyáshoz sem lesz elegendő egyetlen nap. Ez bármilyen más probléma esetén érvényes legyen szó egészségügyi vagy lelki problémáról.

Érdemes tenni magunkért, amikor még kicsi a gond és könnyen kezelhető. Ne várjuk meg amíg nagy lesz és többszöröse energiába kerül rendbe tenni.