A Theta Healing segítségével bármit elérhetsz amire csak vágysz!

A Theta Healing egy csodálatos eszköztár a tudatalattid feltérképezésére, amely vizualizációval újrateremti a valóságodat immár pontosan olyanná formálva amilyenre mindig is vágytál. A konzultáció során kijelölheted a témát amelyen dolgozni szeretnél a thetahealing konzulens pedig ún. ásás technikával segít a számodra megtalálni a probléma gyökerét, kihúzni az ezzel kapcsolatos akadályozó hitrendszereidet és a helyükre a pozitív megfelelőjüket tölti be.

  • A kimondott szó ereje 30% körülire tehető
  • Ha vizualizálod is amit szeretnél elérni 50% az esélyed a megvalósulásra
  • Thétában mindezt 80% fölé emelheted

Néha olyan dolgok állítanak meg az előrelépésben amelyekre már nem is emlékszel, vagy úgy gondolod nincs számodra jelentősége.
A szíved mélyén te is tisztában vagy vele, hogy ha változás után áhítozol az életed bármely területén nincs érteleme kívülről várni a csodát, hiszen minden eszköz ehhez benned van. A ThetaHealinggel pedig ez a változás gyors és hatékony.
A hit ereje hegyeket is megmozgat, ha ezt a hitet a Théta agyhullámot meglovagolva használjuk óriási változások történhetnek az életünk bármely területén.
A Théta a tudatalatti küszöbe. Amit  akár egy hónapokig is eltartó egy terápiában sajátítanál el, változtatnál meg az Theta állapotban néhány perc alatt betöltődhet és beépülhet a theta healing konzultáció alkalmával. A Theta állapotban az agyunk fogékony a hibás beidegződések, fóbiák, rossz minták feloldására és a pozitív megerősítések befogadására. Ezzel a technikával és a pozitív változásokba vetett rendíthetetlen hittel gyors változások érhetőek el az életed bármely területén is óhajtod, s mindez külső eszköz használata nélkül történik a theta healing konzulens tanúsítja a változásokat.
Az életeddel kapcsolatos korlátozó hitrendszereidet támogatóvá alakíthatod a
Théta Healing vizualizációs technikával: Elengedheted a  korlátozó hitrendszereidet, gondolataidat, meggyőződéseidet,
Megszabadulhatsz a neheztelésektől, anyasebeidtől, apasebeidtől
átprogramozódnak a tudatalatti mintáid

  • Erősödhet az önbizalmad
  • Harmonikusabbá teheted a kapcsolataidat
  • Megújulhasz érzelmileg, lelkileg, fizikailag
  • Megsokszorozódhat általa az energiád
  • Új, építő szokásaid lehetnek a régi hátráltatóak helyett

A szokásaid szinte automatikusak,  láncon tarthatnak mégis biztonságot, állandóságot adnak. Megváltoztatni őket nem mindig egyszerű feladat, elegendő ha a dohányzók leszokási kísérleteire gondolsz. Thétában minden nem kívánatos szokás, beidegződés átalakítása egyszerűbb és gyorsabb lehet.
A  sikertörténetekben beszámolókat olvashatsz a Thétának köszönhető változásokról.

Szakértelem

Közzétéve

2018-09-13